Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle Android is nu ook mogelijk voor kleine schermen. Op onze site hadden al veel mensen gevraagd waarom het voor bepaalde Android toestellen niet mogelijk was om Ruzzle te downloaden. Dit had te maken met de grootte van het scherm. Daar is nu dus verandering in gekomen. In mei was Ruzzle al geschikt voor 1116 verschillende Android toestellen. Dit is nu gestegen naar maar liefst 1669 verschillende Android telefoons.

Als je een heel klein scherm hebt, probeer dan eerst de gratis versie van Ruzzle om er zeker van te zijn dat het spel goed te spelen is. Niet alle telefoons geven je namelijk een eerlijke kans te winnen vanwege prestatie- of schermbeperkingen.

Als Ruzzle niet goed werkt op jouw toestel, stuur dan een screenshot, welke telefoon je hebt en welke Android versie je gebruikt naar info[at]ruzzle-game.com zodat de ontwikkelaars hiervoor aanpassingen kunnen doorvoeren.

Ruzzle nieuwtjes

Nu we toch bezig zijn met het laatste Ruzzle nieuws nog twee leuke weetjes:

  1. Er zijn al meer dan 4 miljoen Ruzzle spelers;
  2. Totale speeltijd in Ruzzle is al meer dan 3000 jaar!
Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>