Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Er komt een nieuwe Ruzzle Android update beschikbaar vanavond. Je kunt dan inloggen via Facebook en het is ook makkelijk daardoor om je profielfoto te gebruiken in het spel.

New Android version coming out tonight. You can now log in with your Facebook account and it is also easier to start using your fb profile picture in the game.Mag Interactive

Als je het fijn vindt dat we je op de hoogte houden met dit bericht, deel het dan met je Ruzzle vrienden via de social media knoppen onder dit bericht.

3 Responses to Ruzzle Android Facebook login en profielfoto (update)

  1. Karin zegt:

    Ruzzle neemt mijn foto van facebook niet over. Ik weet niet hoe ik dit voor elkaar moet krijgen. Ik heb aangegeven dat ik de profielfoto van facebook wil maar de foto wordt niet zichtbaar. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>