Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Na een kort zomerreces (iedereen heeft toch ook van het mooie weer genoten?) kunnen we jullie Rumble spelers weer verblijden met een nieuw record! En zoals beloofd op twitter gaan er nog meer volgen! Dit nieuwe record is een flinke verbetering van de oude hoogste Rumble spelscore van 6438 punten. Het record is verbeterd door een Rumble speler die ook de leiding heeft in de categorie hoogste Rumble rondescore met 5753 punten.

[ hana-code-insert ] '468 x 15 – horizontaal gemiddeld' is not found

Die dikke rondescore heeft als gevolg deze eervolle vermelding als leider in de categorie hoogste Rumble spelscore met 8247 punten! Ben jij echter de beste in één van de categorieën? Dan kun je jouw foto . Een mailtje naar info[at]ruzzleonline.nl mag natuurlijk ook!

Rumble hoogste spelscore 8247 punten

Tagged with →  

4 Responses to Rumble hoogste spelscore: 8247 punten

 1. martijn zegt:

  Als je echt vals wil spelen kan je ook gewoon een printscreen maken en t spel afsluiten. Mja zou wel lekker kansloos zijn.

 2. Berry zegt:

  Ik vraag me wel af of al die scores wel eerlijk behaald zijn. aangezien je tegen ‘jezelf’ kan spelen en als je dan op de ene account eerst speelt krijg je alle mogelijke woorden te zien, dan is het heel makkelijk om die op de andere account in te voeren en voila daar heb je je hoge score!

  ik zeg niet dat dit hier is gebeurt!

  • admin zegt:

   Hoi Berry, bedankt voor je reactie. Wat jij zegt is zeker mogelijk. Wij kunnen dit natuurlijk niet controleren maar gaan er van uit dat iedereen gewoon sportief bezig is. We hebben op ruzzleonline.nl (terecht denk ik) ook nog geen aandacht gegeven aan de manieren waarop er ‘gecheat’ kan worden. Laten we ervan uitgaan dat het een eerlijke competitie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>