Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Update Ruzzle Windows Phone

Ruzzle update versie 1.2 voor Windows Phone is uit

Ruzzle Windows Phone update versie 1.2 is uit. Deze update zorgt voor meer stabiliteit en optimalisatie voor betere prestaties.

Ze zijn nog enkele problemen aan het onderzoeken voor Windows Phone 7 toestellen met een lager geheugen. Ervaar je problemen? Laat een reactie achter onder dit bericht en wij geven het direct door aan de Ruzzle ontwikkelaars. Wees zo specifiek mogelijk!

1.2 includes stability and performance optimizations, we’re still investigating some issues on the low-memory Windows Phone 7 devices Ruzzle ontwikkelaars

Tagged with →  

One Response to Nieuwe update Ruzzle Windows Phone

  1. Hans Wulffelé zegt:

    Sinds de laatste update op 22-4-2014 kan ik mijn lopende spellen niet meer afmaken. Van het normale scherm, zijn nog slechts de account namen bovenin te zien, alsmede de chat functie. Die functie is ook het enige dat het doet. De rest van het speelveld is leeg / blanco!
    Help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>