Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Meer woorden dan de titel van het bericht hebben we eigenlijk niet nodig, maar wel fijn voor alle Android liefhebbers. Overigens is ook de auto login functie is verbeterd. Wist je trouwens dat de Ruzzle woorden van TaalTik afkomstig zijn?

Tagged with →  

2 Responses to Nieuw Nederlands woordenboek nu ook beschikbaar voor Android

 1. Sara zegt:

  Sinds de laatste update kunnen de normaalste woorden niet meer gemaakt worden.
  Vooral 2 letterige woorden niet even een voorbeeld:
  Ei, ui,es, ja, en, in
  Zijn allen normale veelgebruikte woorden en ik kan ze niet meer leggen. Dat schilt mij echt punten, als ik opeens geen kleine woorden meer kan leggen. want ik moet het hebben van de vele woorden in 2 minuten, niet van de grote hoeveelheden punten per woord.

  Waarom gangbare woorden eruit gooien? Dat is toch nergens goed voor.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Sara, we hebben het voor je nagevraagd bij de Ruzzle ontwikkelaars, en het blijkt dat ze de vraag al wat vaker gehoord hebben. Ze weten eigenlijk niet exact waarom dit gebeurd, maar ze verwachten dat het toch een server probleem is waar ze mee kampen. Het probleem doet zich niet vaak voor, en na één of een paar spellen hebben de spelers voor zover zij weten er vervolgens ook geen last meer van.

   This question does occur a few times and yet there is no good explanation for why this is happening.. We believe that it can be related to a server problem at our end (because it doesn’t happen often and it get’s back to normal after one game or a few).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>