Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
157 woorden MR BIGSMILE

157 woorden met Ruzzle op de iPad

MR BIGSMILE zijn oude record stond op een respectabele stand van 140 Ruzzle woorden. Via Twitter laat hij ons echter weten dat hij nu het voordeel heeft dat zijn iPad niet meer hapert. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zijn record nog scherper kon stellen.

Speler MR BIGSMILE verovert dan ook opnieuw een plek in onze TOP 5 voor hoogste woordenaantal. Zijn nieuwe record van 157 Ruzzle woorden is goed voor een derde plek. Als hij zo doorgaat komt hij wellicht ook in aanmerking om de magische grens van 200 Ruzzle woorden te doorbreken.

Het bord waarop MR BIGSMILE dit record heeft gevestigd is ons overigens niet onbekend. Ook speler BOMMIETOMMIE wist op hetzelfde woord precies 157 Ruzzle woorden te leggen.

Er is een tijd van komen en gaan. Door dit nieuwe record van MR BIGSMILE moet speler PRRIKKIEIPAD de TOP 5 verlaten. Dit is overigens het alter ego van MR BIGSMILE, dus veel veranderd er niet. Hij had alleen de wens om opnieuw te beginnen met de statistieken.

5 Responses to MR BIGSMILE overtreft zichzelf met Ruzzle op de iPad

 1. FishhooksDB zegt:

  Normaal absoluut geen zeikerd, maar ik sluit me toch aan bij Murat. @Rik en redactie; hoe kan het dat Prrikkieipad in 3 uur zakt van 3264 naar 3174 en Mr Bigsmile stijgt van 3031 naar 3111. Leg maar uit dat je met je twee accounts niet tegen elkaar aan het spelen bent.

 2. Rik zegt:

  1 account om op te warmen en geen kostbare punten te verliezen… Had een nieuwe aangemaakt voor de win/verlies stats, en omdat vrijwel niemand in de lijst tegen prrikkieipad durfde te spelen. Spelers als Regturtje, Murat, Kerstkikker, Best Always, Viperous, RPSY zijn allemaal te laf, maar vergaren wel steeds meer punten om omhoog te komen.. En dan nog niet eens te spreken over de personen lager in de lijst. Heb trouwens mijn record op 193 gezet dus zal wel een nieuw shot insturen :)

 3. Murat zegt:

  2 accounts? Is dat geen valsspelerij als hij daarom in de top 25 komt? Hij was wel verdacht veel gestegen in 1 dag opeens. Misschien heeft hij wel meer dan 2 accounts. Jammer dat dit zo moet…

  • admin zegt:

   Hoi Murat, valsspelerij proberen wij uiteraard niet aan mee te werken. Er zijn mensen die tegen zichzelf spelen en daardoor ook reeds hoog in de officiƫle Ruzzle ranking kwamen (plotseling). Op basis van mails die wij vervolgens krijgen van fanatieke Ruzzle spelers hebben wij de Ruzzle ontwikkelaars ingeschakeld om deze personen per direct te verwijderen. Op basis van de highscores van MR BIGSMILE (of zijn alias) is er vooralsnog geen reden om aan te nemen dat hij vals speelt of tegen zichzelf speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>