Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle highscores CHANTALLI_HMet regelmaat kunnen we jullie opnieuw verblijden met een nieuwe TOP 5 notering in één van onze categorieën met Ruzzle highscores. Nu wordt opnieuw de lat een stukje hoger gelegd in onze TOP 5 voor Ruzzle woordenaantal.

Hoewel de Ruzzle ontwikkelaars niet exact weten hoeveel Ruzzle spelers er zijn, het zijn er meer dan 2 miljoen. Dan is het toch knap als je je tot een van de besten mag rekenen. Op de afbeelding hiernaast zie je dat speler CHANTALLI_H nog net niet kan tippen aan onze TOP 5 voor Ruzzle spelscore en rondescore. Ze verdient echter wel een mooie 5 plek voor haar hoge woordenaantal van 143 woorden.

Speler MR BIGSMILE stond met 140 Ruzzle woorden nog maar net in onze TOP 5, maar moet nu dus na twee weken genoegen nemen met de zesde positie.

Hello! volgens mij verdien ik met mijn rondescore van 7184, mijn spelscore van 10621 en mijn aantal woorden van 143 wel een plekje in de highscore lijsten! (: Speler CHANTALLI_H

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>