Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Hulp nodigBen jij een fanatieke Ruzzle speler en help je graag anderen, dan ben ik op zoek naar jou!

RuzzleOnline.nl na twee jaar

Op 28 maart 2012 heb ik als Ruzzle fan het eerste bericht geschreven op RuzzleOnline.nl, dat betekent dat we over exact 8 dagen al weer twee jaar bestaan. In die twee jaar is er een hoop gebeurd, goed uitgedrukt in een aantal cijfers!

 • 154 berichten geplaatst;
 • 674 vragen beantwoord op onze website;
 • onbekend aantal vragen beantwoord via social media;
 • vele highscores geplaatst op onze website;
 • 23.748 facebook likes;
 • 1.181 nieuwsbrief inschrijvers;
 • 578 Twitter volgers;
 • 483 Google+ likes;
 • 385 Google+ volgers;
 • en dan is er ook nog een Engelse Ruzzle fansite!

Waarom is jouw hulp nodig?

Alles op RuzzleOnline.nl is een one-man show. Sinds de start zorg ik voor de bouw en het onderhoud van de website tot het plaatsen van berichten, het beantwoorden van vragen of het plaatsen van highscores. Waar zo’n spelletje wel niet toe kan leiden, de website is één grote hobby geworden!

Door het succes van de website hou ik me feitelijk alleen nog bezig met het plaatsen van berichten en het zo goed mogelijk beantwoorden van de vragen die gesteld worden. Helaas lukt dit niet altijd in de mate dat ik graag zou wensen, en door tijdgebrek ben ik ook reeds gestopt met het plaatsen van highscores. Al tijden heb ik leuke ideëen en verbeteringen op de plank liggen die de nodige werkzaamheden aan de website vereisen, waar ik nu simpelweg niet aan toekom!

Mijn doel is om RuzzleOnline.nl nog leuker, socialer en beter te maken, maar de realiteit is dat ik dit niet alleen ga realiseren. Daarom heb ik jouw hulp nodig! Lijkt het jou leuk om berichten te schrijven op RuzzleOnline.nl en/of vragen te beantwoorden? Stuur dan een e-mail naar info[at]ruzzleonline.nl.

7 Responses to Hulp nodig!

 1. marianne zegt:

  Mijn spel van het toernooi doet het niet blijft op claim staan wie weet een oplossing al opnieuw erop gezet wie kan er helpen?

 2. Hannie zegt:

  Het toernooi start niet op. Heeft iemand een oplossing?

 3. M.klaver zegt:

  Ik kom niet verder met het bos dan 50? Deze gehaald.
  Hoe kan dit?
  Zijn er geen episodes meer.

 4. M.klaver zegt:

  Mijn vraag is:
  Ik kan niet verder met het bos tot 50 nu behaald maar ik kom niet verder?
  Hoe kan dit?
  Zijn er geen episodes meer?

 5. Hertogjan72 zegt:

  Spel loopt al tijden vast op level 40. Krijg continu de melding van harte met behalen van level 40, hier heb je 10 munten. Zou ondertussen schatrijk moeten zijn maar ze komen er niet bij. HELP

 6. Jan Roks zegt:

  Kan niet meer spelen. Wel tegenstanders uitnodigen vervolgens alleen maar een blauw scherm met eigen naam en naam van tegenstander. Kan dan wel chatten en rating tegenstander opvragen maar niet spelen vanwege blauw scherm. Tel al af en weer uitgezet geen verandering. ????

 7. Gerrit Dijkhuis zegt:

  Problemen na update ios 7.1.1 en Ruzzle 1.7.6 Ruzzle werkt niet de spelers worden zichtbaar maar daarna kun je het spel niet starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>