Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle hoogste rondescore 5166 punten

Ruzzle rondescore van 5166 punten

Net als de vorige recordhouder van de hoogste rondescore in Ruzzle met 3420 punten doet CHEZ90 ook twee records tegelijk breken. Hij krijgt nu niet alleen een eervolle vermelding in de categorie hoogste rondescore Ruzzle met 5166 punten, maar ook voor hoogste Ruzzle spelscore met 6438 punten.

Hieronder zie je de tweet die wij ontvangen hebben. Heb jij een hogere rondescore dan 5166 punten, dan kun je ook een eervolle vermelding krijgen door je highscore in te sturen. Ook als je een topprestatie geleverd hebt met bijvoorbeeld het beste woord, het hoogste woordenaantal (nu op 77 woorden) of het langste woord, laat het ons dan weten via hetzelfde formulier.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>