Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Er zijn de afgelopen tijd wat problemen geweest in Ruzzle met het uitnodigen van willekeurige tegenstanders. Omdat we vandaag weer een vraag hierover hebben gekregen, zijn we benieuwd of jullie nog problemen ondervinden. Op 11 januari heeft Ruzzle kenbaar gemaakt dat ze de problemen zo snel mogelijk weer op proberen te lossen.

Currently we experience problems with the random opponent matching. Doing our best to get it back to normal asap.Ruzzle ontwikkelaars MAG Interactive


Dezelfde dag hebben ze aangegeven dat de duur dat je een willekeurige tegenstander toegewezen krijgt weer verbetert en dat het snel weer terug moet zijn naar de normale snelheid. Met 1000 gespeelde rondes per seconde is het ook niet zo gek dat er eens wat mis gaat. Heb jij nog problemen in de meest recente versie van Ruzzle, laat het dan even weten in een reactie op deze post. Wij zullen indien nodig dan contact opnemen met de ontwikkelaars van Ruzzle.

Response times for random opponent are improving now and we should soon be back to normal again. Currently 1000 rounds of Ruzzle are played every single second…Ruzzle ontwikkelaars MAG Interactive

Als je deze post waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere Ruzzle fans! Dit kan door middel van de social media knoppen onderaan deze post.

Tagged with →  

18 Responses to Heb jij problemen met willekeurige tegenstanders uitnodigen in Ruzzle?

 1. Margot150 zegt:

  Ik heb het probleem dat ik niet meer een vaste speler uit mijn lijst kan uitnodigen. Het gaat om 1 speler. Bij de andere vaste spelers heb ik dat niet.
  Hoe kan dit? Ligt dit probleem bij mijn ruzzle of bij de ander. Als ik op uitnodigen druk pakt ruzzle het niet of nauwelijks. Als het wel gepakt wordt verdwijnt het na enkele seconden weer. Hopelijk weten jullie een oplossing voor dit probleem. Dit gebeurde zonder aanleiding afgelopen maandag. Ik was gewoon met diegene aan het spelen en ineens kon ik niet meer chatten en toen verdween het hele spel.

 2. eppie zegt:

  Sinds vandaag voor het eerst krijg ik bij het uitnodigen van willekeurig spelers alleen spelers uit Frankrijk. Spreek geen frans!
  Snap het niet, kan nergens vinden hoe ik dit weer moet veranderen.

 3. nbr zegt:

  Als ik tegen een willekeurige tegenstander speelt komt er na de eerste ronde heel de tijd dat ik moet wachten op de tegenstander..

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi nbr, dat klopt. Je kunt pas aan de tweede ronde beginnen als jullie beide klaar zijn met de eerste ronde. De tegenspeler kan er echter 72 uur over doen om de eerste ronde te spelen. Geduld is hier dus een schone zaak ;-).

 4. Annemarie zegt:

  het uitnodigen van willekeurige tegenstanders lukt niet meer. Uitnodiging verdwijnt gelijk weer. Al twee dagen. zowel op android als Ios6. Opnieuw installeren gedaan, helpt niet. Wat nu?

 5. Verkoeijen zegt:

  Sinds gisteren worden de spellen niet meer opgeslagen en krijg ik steeds weer opnieuw dezelfde letters. Schiet niet echt op zo.

 6. admin zegt:

  Oke, gezien de snelle reactie van de ontwikkelaars zitten ze er bovenop. Ze geven aan dat ze in de afgelopen 24 uur een sterke daling hebben gezien van het aantal problemen en hebben echt de hoop op korte termijn weer 100% probleemvrij te zijn!

  Yes, we are still working on improving this. We see Ć  sharp decrease in problems over the last 24 hrs so I hope that we will soon be 100% ok. Thanks for keeping me updated!

 7. admin zegt:

  Dames en heren, bedankt voor de reacties en de reacties die wellicht nog komen. Wij hebben in ieder geval zojuist de ontwikkelaars per e-mail op de hoogte gebracht dat er nog steeds problemen zijn. Zodra we reactie hebben posten we het hier direct.

 8. Guusje60 zegt:

  Ook ik heb er sinds vandaag last van, elke keer als ik een willekeurige tegenstander vraag, gaat die aanvraag meteen weer weg, jammer, ik betaal voor het spelletje en zou het toch fijn vinden als het gewoon zou werken……..

 9. lucia zegt:

  het duurt bij mij ontzettend lang of het lukt helemaal niet om willekeurige tegenstanders uit te nodigen. erg jammer vind ik dit. ik hoop dat dit probleem snel wordt opgelost, want ruzzle is een geweldig spel

 10. Rita zegt:

  Sinds vandaag ook last van storingen…. elke keer als ik een willekeurige tegenstander uitnodig gaat die uitnodiging weer meteen weg!!!

 11. Margo Slikkerveer zegt:

  Ik krijg al uren niemand toegewezen. Kiwi28563

 12. Michelle zegt:

  Ik heb hier last van, erg vervelend!

 13. esther zegt:

  Nog steeds inderdaad! Erg vervelend. hoop dat het snel opgelost wordt.

 14. bedemo zegt:

  Bij mij duurt het ook allemaal heel erg lang… Zelfs met m’n eigen ruzzle- en facebookvrienden… Ik krijg wel de melding dat er spellen klaar staan, iemand z’n ronde heeft afgewerkt of me uitnodigt, maar eens ik ruzzle open is het nog allemaal zoals ervoor… kan nu al sinds gisteren geen spellen meer spelen omdat alles “in afwachting” staat …

 15. Susanne zegt:

  Ik heb hier (helaas) al sinds 11 januari last van. En tot op vandaag is Ruzzle nog steeds bezig met het zoeken van een willekeurige tegenstander. Dit duurt wel erg lang lijkt mij. Ik hoop dat er snel iets aan gedaan wordt want ik heb last van afkickverschijnselen šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>