Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Ruzzle Android

Ruzzle Android

Ruzzle schijnt de nieuwe hit te zijn die de populaire games-lijst op het moment aan het bestormen is. Binnen een maand stond deze Boggle-variant bij onze iOS-vrienden op nummer één in meerdere landen en er zijn na 2 maanden al zo’n 2 miljoen Ruzzle-spelers. Aan dit legioen woordspel-verslaafden kunnen wij Android-gebruikers nu aan worden toegevoegd.

Ruzzle Android

Ruzzle is wederom een simpel en verslavend woordspelletje. Bij het bekende Boggle is het zaak om zoveel mogelijk woorden te vinden in een bepaald rooster, binnen een bepaalde tijdslimiet. Dit is ook het geval bij Ruzzle.

Lees verder op www.androidworld.nl…

Ruzzle helper nodig?

De ontwikkelaars van dit mooie woordspel zijn bekend geworden met een cheat voor Wordfeud, Wordfeud helper. Het spreekt voor zich dat de ontwikkelaars nu aan de andere kant van de medaille staan. Wij houden ook van een eerlijk spel, en helpen je dan ook graag om je spel te verbeteren. Wij zijn dus graag jouw Ruzzle helper!

Ruzzle helper! Je speelniveau verbeteren? Hier lees je alles over Ruzzle oefenen en krijg je gratis tips.

Ruzzle helper! Ruzzle tips met enorme woordscores tot gevolg? Ook hier geven we jou gratis Ruzzle tips, want we leggen je precies uit hoe de puntentelling werkt.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>