Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle rondescore 8065 spelscore 10237Wij hopen maar dat onze website Ruzzle spelers inspireert en motiveert hun Ruzzle speelniveau flink te verbeteren. Bij DREETJELO is het behalen van een mooie score zeker gelukt.Top 3 notering voor zwel rondescore als spelscore!
Ruzzle speler DREETJELO

En daar is niets van gelogen. Een fantastische derde ronde zorgt voor 8065 punten, wat ook resulteert in een Ruzzle spelscore van 10237 punten. Twee maal een verdiende derde plek in onze Ruzzle TOP 5 ranking. Het is immers niet zo maar wat om de 10000 grens te doorbreken voor één Ruzzle spel!

Ook wel aardig om te weten trouwens: DREETJELO is de enige die vanaf het begin altijd in de top 25 heeft gestaan. We hebben het dan over de officiële ranking voor hoogste speelniveau van de Nederlandse spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>