Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Na een succesvolle beta test van de langverwachte update voor Ruzzle iOS, kan iedereen deze nu gelukkig downloaden! Tot nu toe alleen nog maar positieve reacties op deze update, dus laten we hopen dat de problemen met Ruzzle voorlopig verleden tijd zijn. Hierbij de Nederlandse vertaling van het officiële Ruzzle bericht over deze update.

Hallo Ruzzlers!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zojuist versie 1.7.2 voor iOS gebruikers uitgebracht hebben via de AppStore! Deze versie introduceert prestatieverbeteringen voor alle iOS-apparaten en bevat verbeterde iPad ondersteuning. We hopen dat deze update de meeste van uw problemen zal oplossen en we zouden het op prijs stellen als u ons op de hoogte blijft houden van de prestaties.

Dank u voor uw geduld terwijl we gewerkt om de recente problemen op te lossen. Wij waarderen de steun die we ontvangen van al onze fans.

We willen ook graag een speciaal woord van dank sturen aan iedereen die deelnam aan onze beta-test voor deze update, en iedereen die zich hier voor aan hebben gemeld maar niet zijn uitgekozen om hier aan deel te nemen. Uw steun heeft ons geholpen deze update sneller en soepeler ter beschikking te stellen dan anders het geval zou zijn geweest.

Kortom, je bent geweldig.

Download de update snel!

4 Responses to Download Ruzzle 1.7.2 iOS na succesvolle beta test!

 1. Manny zegt:

  Bij mij profiel staan de behaalde scores niet meer, er staat één rechte streep, en er staat een Engelse vlag. Misschien is dit de score die ik ooit eens in een Engels spelletje hebt behaald. Maar ik wil graag de Nederlandse scores zien. Waarschijnlijk een fout van Ruzzle? Kan iemand mij dit uitleggen?

 2. jeroen zegt:

  Hallo,

  Mijn awards worden niet meer normaal getoond. De meesten hebben geen icoontjes, terwijl ik ze wel gehaald heb. Staat op 98%. Is dit bekend?

  Groet Jeroen

 3. Iemand die niet meer speelt zegt:

  Leuk dat ze blijven updaten, jammer dat ze niet reageren op mails tegen cheaters.
  Heb al meerdere malen screenshots etc ingestuurd waarop duidelijk te zien is dat spelers de beste 80 woorden vinden. Onmogelijk, en ook onmogelijk om hier op een eerlijke manier van te winnen. Gevolg: Mensen die wel snel zijn gaan ook weer op de hulpapps leunen om van dit soort personen te winnen waardoor veel willekeurige spellen gewoon weer een strijd wordt tussen mensen die het snelste alle woorden uit de hulp app overnemen. Jammer jammer, het was een leuk spel. Zou toch simpel moeten zijn om hier een fix op te vinden!
  In de lijst is dit duidelijk te zien, klik maar op de namen en je ziet dat mensen met 80 woorden wel rondescores halen van 10.000+. Zielig gewoon.

  • admin zegt:

   Goedemorgen! Zeker goed dat updates blijven komen. Vraag: waar heb je de screenshots naartoe gestuurd, niet naar ons als ik het goed begrijp? Doe dat, en we ondernemen nog een poging om het onder de aandacht te brengen. Voel je je geroepen ook te reageren op dit topic?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>