Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Ruzzle logo

Rumble heet nu Ruzzle, lees hier waarom!

MAG Interactive investeert nu wereldwijd met hun succesvolle game Rumble. Rumble is al beschikbaar in 7 talen en is binnenkort ook beschikbaar in de talen Spaans, Italiaans en Portugees. In combinatie met deze nieuwe uitbreiding heeft MAG Interactive de naam gewijzigd in Ruzzle omdat zij deze naam kunnen beschermen als handelsmerk.

Achtergrond Ruzzle, voorheen Rumble

Ruzzle heeft 3,5 miljoen spelers in 150 verschillende landen. De meeste spelers komen uit Nederland en de Scandinavische landen. De grootste groei is momenteel in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Ruzzle is nu een top 10 woordspel in de App Store van 90 landen. Ongeveer 10 miljoen rondes worden dagelijks gespeeld en de totale speelduur is al voorbij de 1.600 jaar. Binnenkort wordt het magische getal van een biljoen rondes behaald. Ruzzle is zowel beschikbaar voor de iPhone en Android.

Inmiddels heeft Ruzzle zijn imperium uitgebreid. Naast Ruzzle voor de iPad, iPhone en iPod en Android toestellen, kun je Ruzzle downloaden voor de Windows Phone en de BlackBerry Z10.

Over MAG Interactive

Al vanaf het moment dat de App Store geopend was is MAG Interactive begonnen met het ontwikkelen van apps voor het iOS platform. Na een paar jaar apps ontwikkelen voor andere bedrijven en voor hun eigen plezier zijn ze vanaf 2011 serieus gefocust op het ontwikkelen van hun eigen apps. De eerste app die hieruit resulteerde was Rumble in maart 2012. Ze hebben nog een hoop spannende ideeën klaar liggen, dus hou MAG Interactive in de gaten voor meer leuke games later dit jaar.

Het MAG Interactive team is een groep van gepassioneerde ontwikkelaars en designers. Hun missie is om zeer eenvoudig te spelen games te ontwikkelen waar je je vrienden over vertelt om het ook te gaan spelen!

Het MAG Interactive-team is gevestigd in Stockholm, Zweden.

Als jij wat vindt van de nieuwe naam Ruzzle kun je hieronder natuurlijk altijd even een berichtje achterlaten!

Op zoek naar Ruzzle cheats?

De Ruzzle cheats pagina geeft jou meer informatie!

Bron: www.mynewsdesk.com

72 Responses to De reden waarom Rumble nu Ruzzle heet!

 1. simone Kamerman zegt:

  Hoi,
  Ik heb een vraagje wat moet je doe als je een ruzzle account hebt en ingelogd bent met facebook hoe kun je dat uitloggen mey faebook of oe moet je de naam veranderen
  Groetjes: Simone Kamerman

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Simone, dat is een hele goede vraag die we nog niet eerder voorhanden hebben gehad. Wij spelen met een normaal Ruzzleaccount. We hebben geprobeerd om in te loggen via Facebook en voor dezelfde username te kiezen, maar dat was niet mogelijk. Het lijkt er dus op dat je niet kunt switchen tussen een Facebook login en een Ruzzleaccount login met behoud van spelgegevens. We gaan het hoe dan ook nog even voor je navragen bij de ontwikkelaars.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Simone, we hebben antwoord gekregen van Ruzzle dat het niet mogelijk is te wisselen tussen de Facebook login en een normaal Ruzzle account. Het blijkt uit hun reactie echter wel mogelijk te zijn, als je voornemens bent om verder te spel met een normaal Ruzzle account, de connectie met Facebook die je nu hebt te annnuleren. Als je dat wilt stuur je verzoek dan even naar info[at]ruzzle-game.com, het officiele Ruzzle support emailadres. Dit is wel in het Engels. Als dat niet lukt laat dan even je gebruikersnaam en emailadres dat je er aan gekoppeld wilt hebben weten via een reactie of per email op info[at]ruzzleonnline.nl. Onderstaand nog hun reactie.

   It is not, however we can delete the connection between the users FB ID and their Ruzzle account.

 2. miriam2105 zegt:

  ook ik heb na vandaag ineens geen geluid meer vanmorgen nog wel en vanmiddag toen ik weer een nieuw spel starten was het geluid verdwenen alles al geprobeerd heb een primium.
  Word dit probleem nog opgelost vind het zonde van het spel!!

 3. jolanda steenis zegt:

  Ik had ruzzle gekocht op mijn vorige tablet. Na overzetten ruzzle op nieuwe tablet krijg ik m niet als betaalde versie.

  • admin zegt:

   Hoi Jolanda, als je van een tablet van Apple (iOS) bijvoorbeeld naar een Android tablet gaat zul je het spel opnieuw moeten kopen. Echter, als je nieuwe tablet wederom een iOS of Android is, kun je zonder opnieuw te betalen weer de betaalde versie aanschaffen. Voor een iOS kun je dit in de app doen, doe alsof je de premium versie wilt kopen en klik dan op ‘herstellen’. Voor Android kun je de betaalde versie opnieuw in de Google Play store aanschaffen (zonder te betalen).

 4. Laeta zegt:

  Gisteren ruzzle gedownload en er een hele avond op gespeeld. Na enige tijd begon het spel vast te lopen en nu ik het verwijderd heb blijkt dat ik het niet opnieuw kan installeren, omdat het al eens geïnstalleerd zou zijn. Enige tips!

  • admin zegt:

   Hoi Laeta, de Ruzzle ontwikkelaars denken dat je het spel nog niet compleet hebt verwijderd van je toestel maar bijv. in de prullenbak hebt gezet. Anders is het wellicht verstandig je te richten op een forum die meer weet over het installeren en deinstalleren van apps, in principe is Ruzzle daar niet bij betrokken.

   >I think he has not removed the game completely (maybe put it in the trash can but not really uninstalled)

 5. merel33 zegt:

  hier ook geen geluid meer ruzzle betaalde versie op de Ipad… alles geprobeerd, niks werkt helaas…

  • admin zegt:

   Hoi imerel33, wij spelen zelf natuurlijk ook graag Ruzzle! Daarom ook de Ruzzle fansite. Wij snappen dus heel goed dat het spel zonder geluid een stuk minder leuk is. Je hebt alles al geprobeerd, dus helaas kunnen we je nu niet verder helpen. We hebben echter wel weer kenbaar gemaakt bij de ontwikkelaars van Ruzzle dat we weer een aantal meldingen hebben gekregen dat het geluid niet meewerkt.

  • admin zegt:

   Hoi Merel, normaal gesproken met het opgelost zijn met het opnieuw installeren van Ruzzle aldus de ontwikkelaars van Ruzzle.

   Usually a reinstall works.

   • merel33 zegt:

    bedankt voor het antwoord ?? Maar dan moet ik zeker ook opnieuw betalen voor het spel ???

    • admin zegt:

     Nee hoor! Dat zou in je downloadgeschiedenis moeten blijven staan. En anders klopt er iets niet in het downloadproces bij Apple of Google (daar staat Ruzzle los van).

   • merel33 zegt:

    helaas, verwijderen en herinstalleren heeft geen effect gehad ! Nog steeds geen geluid met ruzzle…

    • admin zegt:

     Dan weten wij het helaas ook niet meer! Wij hebben voor jou rechtstreeks geschakeld met de ontwikkelaars van Ruzzle. Mocht je zelf nog besluiten contact met hen op te willen nemen dan kan dit (in het Engels) via info[at]ruzzle-game.com.

     • Marijke zegt:

      Ook ik heb geen geluid meer tijdens het spel. Zelfs na het herinstalleren, geen geluid. Ik heb alle updates voor het spel en de laatste iOS versie. Ik heb ook al een mailtje gestuurd naar het adres dat jullie hebben gemeld. Ik hoop snel antwoord te krijgen. *Keep my fingers crossed.*

      • admin zegt:

       Hoi Marijke, ja dat geluid blijft helaas een lastig onderwerp zeg! We waarderen het enorm als je de uitkomst van de mail op deze website deelt. Je bent hier tenslotte zelf ook terecht gekomen met de hoop dat het direct opgelost zou kunnen worden ;-).

 6. Ikke zegt:

  Je kunt ook een award krijgen als je in 3 verschillende talen speelt? Maar hoe speel je het spel in andere talen dan? Of is dat alleen als je premium hebt?

  • admin zegt:

   Hoi Ikke, in premium kun je in ieder geval kiezen voor ‘Begin nieuw spel’ en dan heb je rechts bovenin de knop staan ‘Nederlands’. Als je daar op klikt kun je voor een andere taal kiezen en dus ook in twee andere talen het spel proberen te winnen. Succes!

 7. wendy zegt:

  Elke keer als ik Ruzzle wil opstarten krijg ik de melding: Helaas ! de applicatie Ruzzle Free (proces se.maninteractive.rumble.free) is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw. Ik heb het spel verwijderd en opnieuw erop gezet, mijn telefoon afgesloten, proberen te update en heel vaak opgestart niks helpt. Heeft iemand dit probleem ook, wat kan ik hier tegen doen?
  Groetjess

  • admin zegt:

   Hoi Wendy, probeer eerst je telefoon software te updaten naar de laatste versie. Lukt het dan nog niet dan heb ik nodig de versie die je gebruikt van iOS of Samsung, jouw model telefoon en de Ruzzle versie. Dan laten we het verder uitzoeken.

   I would need to know Os version, Phone model, Ruzzle version to be able to help. Please ask the user to update to the latest version of not already done. Thanks

   • Yvonne bruijns zegt:

    Ik heb ook hetzelfde probleem. Ik speel met een GalaxyS1 Modelnummer GT-19000 Firmwareversie 2.3.6 en Ruzzle Free versie 1.6.4

    • RuzzleOnline.nl zegt:

     Hoi Yvonne, voordat wij contact opnemen met de Ruzzle ontwikkelaars, willen we graag even weten of het opgelost is met de update naar versie 1.6.6 van Ruzzle Free?

 8. Caroline zegt:

  ik wil graag ruzzle premium hebben. kan dat ook zonder dat je een credit card nodig hebt.
  met I deal bv?

 9. happy zegt:

  hallo, bij mij is het geluid ook weg van ruzzle. Ik heb alles gedaan wat hier staat en niks helpt. Erg vervelend! en nu vind ik het ook minder leuk.

  • admin zegt:

   Goed dat je eerst gekeken hebt naar de mogelijkheden. We gaan het voorleggen aan de Ruzzle ontwikkelaars omdat er nog iemand zich hier heeft gemeld met hetzelfde probleem, en ook niets had aan de adviezen hier gegeven.

  • admin zegt:

   Telefoon helemaal opnieuw opstarten is het laatste wat de Ruzzle ontwikkelaars kunnen adviseren, anders weten zij het ook niet. Zie hieronder.

   If a restart of the phone doesn’t get the sound back, then I have no idea what to do :-(

 10. Jack zegt:

  Een zeer leuk en verslavend spel , ik speel het op de Ipad2 en heb twee vragen hierover.

  1. Ik krijg geen push notificaties als er nieuwe spellen te spelen zijn of een spel is afgelopen.
  Bij mijn instellingen heb ik alles op aan staan , geluid tijdens het spel staat aan en doet het prima.

  2.Komt er een Ipad versie van Ruzzle ?

  Groeten Jack.

  • admin zegt:

   Hoi Jack,

   1. Op de iPad kan je de meldingen aan- en uitzetten via je iPad instellingen. Staan de instellingen al goed, probeer het dan even uit en weer aan te zetten. Controleer ook even op je de laatste versie van Ruzzle gebruikt. Als het dan nog steeds niet lukt horen we het graag.

   2. Gaan we voor je navragen bij de Ruzzle ontwikkelaars.

   • Jack zegt:

    Bedankt voor het antwoord en uitzoeken.

    Ik had zelf na zoeken het email adres van Ruzzle gevonden en dit was hun antwoord.

    1. Ipad version will probably come in the future.

    2. Notifications on iOS are silent in Ruzzle.

    Dus push notificatie is stil in iOS ook al staat het bij instellingen op de ipad op aan .

    Groeten Jack.

 11. Sonja zegt:

  Ik speel op Samsung galaxy S en tot vandaag deed het geluid het. Alles staat aan, maar helaas geen geluid, heel erg vervelend, help!

 12. elly zegt:

  Mijn geluid doet het niet meer bij ruzzle op de tablet, geluid staat wel aan,want muziek op youtube hoor ik wel?

  • admin zegt:

   Wij hebben hier eerder een vraag over beantwoord, mogelijk is dat dus de reden waarom je geen geluid hebt met Ruzzle op je tablet. Helpt dit je niet, dan horen we dat natuurlijk graag. Gebruik je de meest recente versie en welke tablet gebruik je? Dan zetten we je vraag door naar de ontwikkelaars van de Ruzzle game.

  • admin zegt:

   Hoi Elly, het kan ook aan je update van Ruzzle liggen, dan moet je even bij de instellingen kijken of je geluid nog aan staat. Zie hier de reactie van de Ruzzle game ontwikkelaars.

   If you have lost game sound after the latest update (1.3.7), please check your sound settings and see that it is on.

 13. Gezelligie zegt:

  Erg leuk en verslavend spel met een supergroot irritant probleem als je van competitie houd.

  Ze maken een rankingssysteem wat eigenlijk niks betekend want het zit vol met valsspelers, snap best dat de makers van ruzzle dit doen, easy money. Rankingssysteem houd het spel levend en als je mee wilt doen met de top moet je de cheats ook van ze kopen.

  De top 20 betekend helemaal niks, heb er zelf ook 2 maanden geleden in gestaan door vals te spelen. Je koopt de cheats, je speelt en maakt een screenshot, je belt in dezelfde tijd je zelf op met een ander toestel, je beland in pauze. Je gooit je screenshot in rumblecheat en je krijgt een lijst gesorteerd in waardes, die neem je even door en je haalt megascores. Of je stuurt hem op naar je ipad en leest hem terwijl je speelt. Als je dan nog steeds verliest kan je meerdere accounts maken en je mainaccount gratis van je boostaccounts laten winnen.
  Op die manier kwam hafiezh op 3000 score, en er zitten er nog veel meer tussen.

  Makers van dit spel, jullie moeten jezelf schamen dit slaat nergens op. Maarja ik zou hetzelfde doen als ik er in een lamborghini van kon rijden.

  • admin zegt:

   Rankingssysteem houd het spel levend en als je mee wilt doen met de top moet je de cheats ook van ze kopen.

   Voor zover wij weten zijn er geen Ruzzle cheats te kopen van de Ruzzle ontwikkelaar zelf.

   Misschien leuk voor jou om deze reactie van Ruzzle nog te lezen over Ruzzle cheats.

   • Supertax zegt:

    Bovendien zijn de actieve “cheaters” er inmiddels door de ontwikkelaars uitgehaald, dus ze willen wel degelijk het spel eerlijk houden. Gewoon een screenshot van een vermoedelijke valsspeler maken als je tegen hem speelt en opsturen. Hafiesz speelt helaas niet meer dus dit is een ander verhaal. Valstspelers zul je altijd hebben, het merendeel van de top(voor zover ik weet iedereen) heeft eerlijk zijn plek behaald. Bijna tegen iedereen wel gespeelt en geen ongeregeldheden ontdekt. Ook kan je filmpjes vinden van Bommietommie en Flupkees die op de eerlijke manier en verbluffende score halen.

 14. Dylan zegt:

  Komt er ook een versie voor Windows phone gebruikers?

 15. iceman1977 zegt:

  nu moeten ze alleen nog zorgen dat de INGEBOUWDE cheat modus niet werkt. ik vertel niet wat, maar er zit een bug in het spel waardoor je zeer eenvoudig vals kunt spelen

 16. greeve zegt:

  komt er nog een update zodat we het spel ook kunnen gebruiken op de samsung galaxy y.
  kan hem er nu niet op krijgen omdat het scherm te klein is.
  dan valt in het spel de knop spelen weg.

 17. Yvonne zegt:

  Heeft iemand enig idee hoe de puntentelling nou eigenlijk zit? Als je vroeger rumble speelden met een bord en stenen kon je hoogstens driemaal de woordwaarde/letterwaarde halen maar nu zijn 100 punten voor 1 woord heel gewoon. Ik kan niet ontdekken hoe het aantal punten wordt vastgesteld.

 18. roda1969 zegt:

  Heb nog steeds geen geluid!!
  Is daar al iets voor bekend?

  • admin zegt:

   Hoi Roda1969, we delen je mening hoor. Zonder geluid is het spel niet goed te spelen! We hebben jouw opmerking en die van Ruud doorgezet naar de ontwikkelaars van de Ruzzle App. Ze hebben nog wel 6 andere vragen in behandeling. Zodra antwoord laten we het jullie weten!

  • admin zegt:

   Hoi Roda1969, als je Ruzzle op de iPad speelt is er een bug bekend dat het knopje aan/uit voor het geluid wordt gezien als aan/uit om het scherm vast te zetten (normaal past het scherm zich altijd aan ook al heb je de iPad ondersteboven). Een andere reden kan zijn dat als iemand een inkomend telefoongesprek ontvangt tijdens het spelen van het spel dat de connectie tussen het spel en het geluid wegvalt. Dit is echter alleen bekend bij vorige versies van het woordspel Ruzzle. De app afsluiten of de telefoon opnieuw opstarten moet dit probleem oplossen.

   If you play on iPad there is a bug that the on/off for sound can be set as lock for screen orientation instead, which can be quite confusing. Another explanation can be that the person has received an incoming call during game play and this have on previous versions of the game caused the game to loose the connection to the sound channel of the device. A “kill” of the app process or restart of the phone remedies this problem.

 19. admin zegt:

  Hoi Jopie, wij hebben de test ook even gedaan. Naar ons weten kan je alleen een nieuwe Ruzzle naam verkrijgen door een nieuw Ruzzle account aan te maken. In een bestaand Ruzzle account kun je immers onder Instellingen & Help alleen het wachtwoord en het e-mailadres aanpassen. Met het aanmaken van een nieuw Ruzzle account begin je automatisch helemaal opnieuw. Wat wij gedaan hebben is eerst uitloggen bij ons bestaande account via Instellingen & Help (rechts bovenin), kies dan voor Accountinstellingen en klik dan op uitloggen. Dan ga je terug naar het login scherm van de Ruzzle app. Daar kies je voor de knop Registreer. Daar vul je de gewenste Ruzzle naam in, een wachtwoord en e-mailadres. Wij hebben exact hetzelfde e-mailadres gebruikt van ons oude Ruzzle account, maar het e-mailadres is geen vereiste! Klik vervolgens op registreer. Vanaf dat moment kun je spelen onder je nieuwe naam. Het enige rare wat bij ons nog gebeurde is dat de spellen van het oude account nog zichtbaar waren. Na het spelen van één ronde van deze spellen waren ze echter verdwenen uit mijn nieuwe account (en alleen nog zichtbaar in mijn oude account). Verder geen problemen met het e-mailadres. Als deze uitleg jou niet verder helpt en je hebt nog steeds een probleem, beschrijf dan even precies wat er gaande is. Dan zetten we jouw vraag door naar de ontwikkelaars van de Ruzzle app. Succes!

 20. Jopie zegt:

  Wil gaan spelen met andere naam en probeer dat door te voeren. Nu krijg ik steeds te lezen dat mijn mailadres niet klopt. Hoe kan ik helemaal opnieuw beginnen en kan ik mijn mailadres gebruiken

 21. Ruud zegt:

  Sinds vanochtend doet het geluid tijdens het spel ruzzle het niet meer bij alle overige toepassingen doet het geluid het nog wel weet iemand raad

 22. melanie zegt:

  Haaai
  Ik heb ruzzle op me samsung speel super veel moet alleen om de zo veel tijd nieuw account aanmaken omdat ik zelf geen credit card heb om volledig aan te schaffen. Helaas

  • admin zegt:

   Kun je ons hier iets meer over vertellen? In de gratis versie is bijvoorbeeld het aantal spellen gelimiteerd, maar het is NIET noodzakelijk om elke keer een nieuw account aan te maken…

 23. Marijke zegt:

  de vraag van Gerda is nog niet beantwoord en ik wil ook graag mijn spel rumble op de ipad koppelen aan ruzzle op mijn samsung smartphone.

  • admin zegt:

   Hoi Marijke, telefoons en/of tablets synchroniseren wel met elkaar volgens het antwoord van MAG Interactive, dit duurt alleen een aantal minuten.

   Hi Willem

   Devices do synchronize but it may take a few minutes depending on your connection.

   Regards,
   Fredrik / MAG Interactive

 24. Ineke zegt:

  Hoe verwijder ik vrienden? Ik kan hier niets over vinden.

  • admin zegt:

   Als je naar de vriendenlijst gaat zie je alleen een optie (een knop) ‘spelen’. In plaats van er op te klikken schuif je met je vinger van links naar rechts. De knop veranderd dan van ‘spelen’ in ‘verwijder’. Succes! En ik zal deze opnemen in de Ruzzle FAQ (voorheen Rumble FAQ).

 25. Gerdi zegt:

  Een geweldig spel! Ik speel het op mijn ipad. Sinds kort heb ik een i phone. Kan ik mijn account koppelen zodat ik ze op beide kan spelen. Ik heb hem al wel op mijn i phone gedownload maar hij begint daar met een nieuw spel.

  • admin zegt:

   Hoi Gerdi, we hebben een antwoord ontvangen van MAG Interactive op jouw vraag. Als het goed is moeten de iPhone en de iPad dus wel synchroniseren, alleen duurt dit een aantal minuten. Succes!

   Hi Willem

   Devices do synchronize but it may take a few minutes depending on your connection.

   Regards,
   Fredrik / MAG Interactive

 26. Tien 16 zegt:

  Leuk spel maar helaas nu al vastgelopen kan niemand uitnodigen alleen nog de oefenmodus spelen. Hoop dat het gauw wordt opgelost anders kap ik er mee

  • admin zegt:

   Zeker een leuk spel, verslavend ook ;-). We hebben nog gecontroleerd bij de ontwikkelaars of er iets bekend is over vastlopers, niet het geval. Probeer het nog eens is het beste advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>