Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woordenaantal 130 woordenVoor een tijdje was Ruzzle speler BASBAS666 alleenheerser in de TOP 5 van Ruzzle woordenaantal. Dit veranderde toen wij de nieuwe records toegestuurd kregen van de broers FLUPKEES en BOMMIETOMMIE. Zij hadden tevens een prachtige video gemaakt van de hoeveelheid Ruzzle woorden die zij vinden in twee minuten. Deze Ruzzle video’s zijn bijvoorbeeld nog steeds te bewonderen op onze pagina Ruzzle oefenen. De kunst afkijken is toch één manier om beter te worden.

FLUPKEES is nog de ongekroonde koning met 136 woorden. BOMMIETOMMIE moet nu echter zijn tweede plek afstaan aan BASBAS666 met zijn nieuwe record van 130 woorden!

Jij wil toch ook op de hoogte blijven? Je hebt een aantal opties!

– Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief;
– Volg ons op Twitter;
– Volg ons op Facebook.

Ruzzle speelniveau 2790Wie dacht dat BASBAS666 klaar was met dit nieuwe record heeft het mis. Hij wist ons ook nog te vertellen dat zijn speelniveau is verbetert naar 2790. Hij blijft hiermee de nummer 1!

Wil je jouw highscore insturen? Ga dan naar onze pagina ‘Insturen Ruzzle highscores‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>