Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle beste woord stelpen 327 puntenNa twee dames die als eerste een eervolle vermelding kregen met een Ruzzle spelscore van 2484 punten is het na al het mannelijke geweld nu weer een dame die een record in handen heeft voor beste woord! Ze staat nu met 327 punten bovenaan de lijst. Ze was daarmee net iets beter dan de speler die eerder vandaag een vermelding kreeg met 325 punten.

De Ruzzle spelers weten ons steeds meer te vinden! Op twitter wordt het steeds gezelliger, regelmatig nieuwe records die gebroken worden en gisteren maar liefst 100 bezoekers gehad op de website. Dus ben jij ook flink aan het oefenen met Ruzzle, laat het ons dan weten op het moment dat je één van de records hebt gebroken. Dit kun je doen door jouw Ruzzle highscore in te sturen. Je kunt bijvoorbeeld ook een eervolle vermelding krijgen in hoogste Ruzzle speelniveau, hoogste Ruzzle rondescore, hoogste Ruzzle spelscore of hoogste Ruzzle woordenaantal!

Tagged with →  

2 Responses to Beste Ruzzle woord – Stelpen – 327 punten

  1. nechir zegt:

    Ik heb hogere woorden punten behaald. Gewinkeld 387. Gewinkeld 349 . Gewinkeld 313. Hoe stuur k printscreen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>