Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Scharen 447 puntenMet het beste Ruzzle woord ooit is het tijd om afscheid te nemen van maar liefst 3 Ruzzle spelers in onze TOP 5 ranking voor beste Ruzzle woord. Het was tot nu toe ook wel een unieke situatie met maar liefst acht personen in de TOP 5 voor beste woord. Nu is het tijd om afscheid te nemen van de spelers BARTOLOMEAUSMAARTEN973JACKVDL die allemaal 392 punten hebben behaald. En dit komt allemaal door onze nieuwe nummer 1, speler TOPPICELLI met het woord SCHAREN dat goed is voor 447 punten.

Wil je ook weten hoe je monsterscores kunt behalen in Ruzzle? Begin dan eens met onze Ruzzle tips. En vergeet natuurlijk niet om ons te liken op Facebook, te volgen via Twitter en/of in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Ruzzle on!

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>