Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

We hebben weer een nieuwe Ruzzle highscore mogen ontvangen van een trotse Ruzzle speler! Het woord ‘Lasterden’ was goed voor 325 punten, het nieuwe record is 354 punten met een prachtig gevonden woord: Kleptomaan. De strijd die barst behoorlijk los op RuzzleOnline.nl. We worden vooral op de hoogste gehouden via onze eigen twitterpagina! Maar we hebben nu ook een reactie op de website gekregen dat een Ruzzle speler 108 woorden heeft gevonden. Nu even wachten op de officiële foto! Breek jij ook een van de vele Ruzzle records die hier te vinden zijn, dan kun je jouw Ruzzle highscore insturen.


Helaas is de foto niet meer op twitter beschikbaar. Sindsdien slaan we de foto’s ook op!

Tagged with →  

2 Responses to Beste Ruzzle woord – Kleptomaan – 354 punten

  1. Ugur zegt:

    Ik heb 426 punten.. Al getwittert aan @ruzzleonline ..

    • admin zegt:

      Heel goed! Morgen krijg je de vermelding op onze website, en hou de website of twitter goed in de gaten, want we hebben in een andere categorie ook weer een nieuw record ontvangen per e-mail!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>