Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Cirkelend 409 punten en Cirkelen 380Voor de lezers die de naamswijziging van Rumble naar Ruzzle nog niet gemerkt hebben (nog geen update gedaan…) kunnen hier lezen waarom Rumble nu Ruzzle heet. Voor nu gaan we weer over tot de orde van de dag, en wel met forse verbetering van het beste Ruzzle woord! De vorige vermelding kwam toe aan de Ruzzle speler die met het woord ‘Verschepen’ 378 punten in Ruzzle wist te behalen. Zie hieronder de tweet die wij ontvangen hebben voor het woord ‘Cirkelende’. Goed voor het beste Ruzzle woord met 426 punten!

Kun jij dit verbeteren? Dan kun je jouw Ruzzle highscore insturen. En om de hoogte te blijven van nieuwe records en het laatste Ruzzle nieuws kun je je natuurlijk inschrijven voor onze nieuwsbrief onder aan deze pagina!

Tagged with →  

2 Responses to Beste Ruzzle woord – Cirkelende – 426 punten

  1. admin zegt:

    Goedemorgen! Heel scherp! Toen waren we nog niet gestart met de Ruzzle TOP 5, zodoende dat het aan de aandacht is ontsnapt. We gaan deze vermelding nu uiteraard opnemen in de categorie Beste Ruzzle woord.

  2. erikje80 zegt:

    de koploper bij het puntenaantal per woord is 426.
    zouden haar andere twee woorden
    (cirkelend 409 en cirkelen 380) niet op de plekken 2 en 3 moeten staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>