Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle statistieken tegenspeler bekijken iPhone

Ruzzle statistieken tegenspeler bekijken op iPhone, iPad en iPod

Ruzzle is nog steeds een super leuk spel, maar de ontwikkelaars zijn niet meer zo scheutig om het laatste nieuws te delen. In dit geval zijn we via jullie reacties achter een nieuwe feature gekomen van Ruzzle premium, je kunt nu namelijk op de iPhone, iPad en iPod de statistieken van je tegenstander bekijken, wel zo prettig! Het enige wat je hoeft te doen is op de profielfoto van je tegenstander te klikken.

Enkele van de reacties:

rikske1975 zegt:
28 juni 2013 om 21:54
Hoi,
een tegenstander van me zegt dat ze mijn speelsterkte/ ranking / speelniveau kan zien door op mijn naam / plaatje te klikken. Ik kan dat volgens mij niet (heb wel de betaalde versie). Is dit iets wat alleen op apple kan? Of is er een ander trucje? Ik heb een Samsung (android dus) en de applicatie is bijgewerkt naar versie 1.5.46.
Als het niet kan op android, is er dan enig zicht op wanneer dit wel kan?

vriendelijke groet,
rikske1975

Rikie zegt:
29 juni 2013 om 11:01
Ik kan het wel op mijn ipad (apple) maar ook niet op mijn telefoon (android) dus het lijkt een optie alleen voor apple te zijn. Een andere speler kan het ook op zijn iphone….

admin zegt:
5 juli 2013 om 11:32
Klopt, dit is alleen beschikbaar voor Apple devices op dit moment. Zodra we meer weten hoor je dat via deze website!

We hebben de Ruzzle ontwikkelaars meteen gemaild over deze nieuwe update, en ze bevestigen dat in ieder geval Android snel zal volgen.

This is yet only available for iOS users. It will however soon be available for all the android users. Someone Famous

Dit artikel wordt sinds 18 juli 2013 actueel gehouden tot het voor alle toestellen mogelijk is om de statistieken van je Ruzzle tegenspeler te bekijken. De laatste update was op 18 juli 2013.

Het is fijn iets positief te kunnen melden over Ruzzle, de algemene tendens van de laatste reacties zijn problemen met:

Ervaar jij problemen met Ruzzle, laat gerust een reactie achter bij dit bericht en we zullen het allemaal doorgeven aan de ontwikkelaars van Ruzzle.

0 Responses to Statistieken tegenspeler bekijken met Ruzzle premium

  1. Ria! zegt:

    Hoe kan het dat ik geen emoticon op mijn toetsenbord meer heb na de nieuwe versie???

  2. Maca zegt:

    Sinds ik de nieuwe versie van Ruzzle op mijn IPad heb,hebik geen emoticons meer.als ik iemand wil feliciteren op mijn toetsen bord!
    Ik heb ze wel ingesteld,bij Wordfeud heb ik ze wel!!!
    Hoe kan dit????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>